Dostopnost
PISAVA
VELIKE ČRKE male črke
VELIKOST ČRK
CTRL+ za povečavo
CTRL- za pomanjšavo
SHEMA
Kontrastna shema Običajna shema Ponastavi vse

KolofonUredništvo
Spletne vsebine Generalnega sekretariata Vlade RS so pripravili zaposleni na generalnem sekretariatu posebej za spletno objavo.
 
Glavna urednica: mag. Barbara Peternelj
 

Pravica uporabe
Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.
 

Prevzemanje odgovornosti
Generalni sekretariat Vlade RS bo pri oblikovanju spletnih strani zagotavljal ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
 
Generalni sekretariat Vlade RS si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
 
Niti Generalni sekretariat Vlade RS, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani sekretariata, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene vsebine nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno.
 
Spletne strani Generalnega sekretariata Vlade RS vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti sekretariata, zato Generalni sekretariat Vlade RS ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.
 
Tehnološko izvedbo je zagotovil Direktorat za e-upravo in upravne procese Ministrstva za javno upravo.